Creatio genoemd als een van de meest gebruiksvriendelijke CRM software

Freitag, September 9, 2016
Nachrichten

Creatio, wie haar proces-gedreven CRM voor marketing, verkoop en ondersteuning duizenden organisaties helpt bij het winnen van klanten, is genoteerd tussen de top 20 meest gebruiksvriendelijke CRM systemen door Capterra.

Capterra, een hoogst eerbiedwaardige online dienst, die miljoenen mensen helpt bij het zoeken naar de beste bedrijfssoftware, heeft een diepte studie gedaan om de beste CRM software te onderscheiden die de beste gebruiksvriendelijkheid leveren. Creatio is genoteerd tussen de meest vriendelijke CRM system op basis van een combinatie van gebruiksvriendelijkheid, aanbod van klantenservice en klanten reviews.

Creatio biedt een pakkende interface met een sociaal beeld en gevoel, vrij van overbodige informatie, om de gebruiker gefocust te houden op wat relevant is. Naast de pakkende interface is Creatio bekend voor de aanpasbaarheid, die Creatio ’s geavanceerde proces-gedreven CRM gewild maakt bij haar gebruikers. Creatio biedt producten om marketing, verkoop en ondersteuning te verbinden op een enkel platform, met een enkele interface en een sign-on, die het werk aanzienlijk vereenvoudigen voor haar gebruikers.

“We streven er naar om continue de interface en de bruikbaarheid van onze software te verbeteren, gericht op het verhogen van de gebruikservaring. We waarderen de behoeften van onze cliënten en streven er naar om haar verwachtingen te overtreffen. Daarom zijn we er trots op dat onze inzet en harde werk is opgevallen en erkend door Capterra en die Creatio heeft genoemd als een van de meest gebruiksvriendelijke CRM system in de wereld” zegt Katherine Kostereva, Managing partner en CEO bij Creatio.

Over Creatio
Creatio is een wereldwijde leverancier van proces-gedreven CRM voor marketing, verkoop en onderhoud. Het mooie en de kernwaarde van Creatio CRM is de wendbaarheid om processen sneller dan ooit te veranderen en het verbinden van marketing, verkoop en ondersteuning op een platform. Gebruikers zijn gek op Creatio innemende interface met een sociale blik en gevoel, vrij van overbodige informatie om de focus te houden op wat relevant is. Vandaag de dag, bedient het bedrijf duizenden klanten wereldwijd.
Voor meer informatie, ga naar: www.creatio.com